Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

OTA YHTEYTTÄ 
- Tehdään yhdessä yrityksestäsi menestyjä!

Anu Tieaho, konsulttiAnu Tieaho, konsultti

Anu Tieaho, konsultti

Olen KTM vuosimallia 1998 ja kokenut yritysjohtamisen ja yritysten kehittämisen ammattilainen. Toimin strategia- ja yrityssuunnittelukonsulttina, vuokratalousjohtajana sekä ammattimaisena hallituksen jäsenenä KF-Kehitys Oy:ssä.

Taustaltani löytyy yli 20 vuotta talous- ja henkilöstöjohtamista eri aloilta: vähittäiskauppa, metalli- ja elektroniikkateollisuus, elintarviketeollisuus. Yritykset, joissa olen työskennellyt, ovat olleet kooltaan ja taustaltaan hyvin erilaisia kansainvälisistä pörssiyhtiöistä pienyrityksiin. Mutta loppujen lopuksi bisnes on bisnestä ja samojen kysymysten äärellä painitaan yrityksen koosta tai alasta riippumatta.

Minulla on myös matkan varrelta paljon kokemusta yrityskaupoista ja jokunen omakin turnaround -case, joissa selvitystilassa olleesta liiketoiminnasta tehdään kannattava ja arvokas yritys.

Yrityksen ja muutoksen johtamisen tärkein työkalu on selkeä tavoitetila ja sitä tukeva rohkea, taitava johtaminen.

Vahvuuksiani onkin yrityksen strategian kirkastaminen ja sen toteutumisen varmistaminen tehokkaan strategiaprosessin (mukaan lukien seuranta) käyttöönotolla ja ylläpidolla. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty... MUTTA vain puoliksi tehty!

Markku Keski-Filppula, toimitusjohtajaMarkku Keski-Filppula, toimitusjohtaja

Markku Keski-Filppula, toimitusjohtaja

Olen urallani ollut toimitusjohtajana erikokoisissa yrityksissä pörssiyhtiöistä omaan yritykseeni. KF-kehitys strategiaprosesseja on takana satoja ja hallitustyöskentelyä 250 henkilötyövuotta kymmenissä yrityksissä. Toimin edelleen KF-Kehitys Oy:n toimitusjohtajana, mutta päätoimenani kalastan, metsästän, mökkeilen, matkustan ja vietän mukavia eläkepäiviä vaimoni, lasten ja kuuden lapsenlapseni kanssa. Liiketoimintaa jatkaa seuraava sukupolvi: tyttäreni KF-Kehitys Oy:n puitteissa ja poikani oman yrityksensä Nikris Oy:n puitteissa.

Olen toiminut:

  • Erilaisissa tuotantoyrityksissä suunnittelu-, projektinjohto-, myynti-, ja liiketoiminnan johtotehtävissä 11v 
  • Elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistajyrityksen rakentajana / toimitusjohtana 15v
  • Strategia- ja yrityssuunnittelukonsulttina sekä ammattimaisena hallituksen jäsenenä KF-Kehitys Oy:n puitteissa