Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YRITYS

KF-Kehitys Oy on omistajansa Markku Keski-Filppulan vuonna 1987 perustama konsulttitoimisto. Yritys on alusta asti keskittynyt yritysten toiminnan suunnitelmalliseen kehittämiseen.

Ensimmäinen iso toimeksianto käsitti 300 yritystä Kauhajoella ja tämän kokemuksen myötä myös KF-Kehitys Oy:n liiketoiminta kirkastui.

Johtopäätös tästä ensimmäisestä toimeksiannosta oli, että kaikkein tärkein tekijä yrityksen menestyksen takana on tietää kristallinkirkkaasti, minne halutaan. On vaikea saada mitään järkevää aikaiseksi, mikäli yrityksen tavoitteet eivät ole yrittäjän tai oikeastaan koko organisaation tiedossa ja mikäli kaikki tekeminen yrityksessä ei tähtää nimenomaan näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

Selkeät tavoitteet!

Konkreettiset, henkilötason toimenpidesuunnitelmat!

Seuranta!

KF-Strategia- ja vuosisuunnitteluprosessi on tiivistettynä siinä. Tuote on ollut nykyisellään toiminnassa jo 30 vuotta. Erilaisten analyysien ja muutaman päivän osallistavan workshopin jälkeen kenellekään ei ole epäselvää, mikä on tärkeää, mitä tavoittelemme ja mitä minun tulee henkilökohtaisesti tehdä onnistuaksemme ja miten sitä mitataan. Useimmiten tällainen prosessi johtaa pitkään yhteistyöhön, jossa yrityksen toiminta muuttuu suunnitelmalliseksi ja motivaatio organisaatiossa kasvaa. Koska mikään ei ole sen innostavampaa, kuin tietää onnistuneensa! Kun tavoitteet henkilötasolle saakka ovat selkeät, jokainen tietää, milloin onnistuu.

KF-Strategia- ja vuosisuunnitteluprosessi on tehty jo useissa sadoissa yrityksissä konsulttiemme vetämänä ja sillä perusteella voimme luvata: hyvät suunnitelmat vain tuppaavat toteutumaan.

Hallitustyöskentelyvuosia KF-Kehitys Oy:lle on kertynyt myös noin 250. 

Mukana on eri aikoina ollut muutamia työntekijöitä.

Vuonna 2016 KF-Kehitys Oy:ssä tapahtui sukupolvenvaihdos. Konsultti KTM Anu Tieaho jatkaa KF-Kehitys Oy:n konsulttina, kun yrittäjä jää ansaituille eläkepäiville.

KF-Strategia- ja vuosisuunnittelun rinnalla on asiakasyrityksistä ollut kysyntää vuosisuunnitelman muuntamisesta luvuiksi: budjetiksi ja mittareiksi. Tärkeää olisi myös perinteisen KF-vuosisuunnitelman toimenpidesuunnitelmien seurannan lisäksi seurata tuloksen kehitystä ja ennen kaikkea ennustaa tulosta eteenpäin. Moni toimitusjohtaja kaipaa tukea tehdyn suunnitelman jatkuvaan toteuttamiseen ja seurantaan. Tähän palveluun vastaamme tarjoamalla jatkossa myös vuokratalousjohtaja-palvelua.

KF-Kehityksen tarina jatkuu. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tervetuloa mukaan - tehdään yhdessä yrityksestäsi menestyjä!